Logo rservicios petit
 

Breument sobre nosaltres

Logo amb el fons emplenat

RSERVICIOS és una petita empresa constructora amb més de 25 anys d'experiència en el sector i, especialment, en la rehabilitació d'edificis. Va iniciar la seva activitat el 1985 a Alforja i des de llavors s'ha consolidat i refermat gràcies a al ampli ventall de feines portades a terme, com podreu veure en les galeries de fotos.

 


Perfil de l'empresa

Al llarg dels anys, la nostra empresa ha adquirit una notable experiència en la rehabilitació de cases en l'ambient rural, majoritàriament construïdes amb murs de pedra i argamassa i embigat de fusta. Sempre hem procurat mantenir al màxim l'essència del seu ambient a l'hora que assegurar la solidesa de l'estructura i dotar-les dels elements de confort i modernitat que avui en dia s'exigeixen.
L'experiència en la rehabilitació d'edificis vells ens ha convertit en una empresa preparada per treballar de forma acurada i metòdica en aquelles actuacions que així ho requereixin com són la reparació de patologies i les actuacions en cobertes i façanes.
 

rservicios amb els gremis

A la nostra empresa els resultats estan plenament garantits, ja que treballem amb l'objectiu d'obtenir la màxima satisfacció dels nostres clients en tot moment, garantint al cent per cent les obres, reformes o projectes integrals que desenvolupem.
Al mateix tems, li oferim la total coordinació de tots i cadascun dels rams que intervenen en el projecte amb la més absoluta serietat i, així, obtenir la màxima qualitat al millor preu.
Per això comptem amb els mitjans humans i tècnics suficients capaços d'aportar un assessorament previ eficaç que derivi en l'obtenció del més alt nivell d'eficiència.
L'objectiu de la nostra empresa és saber interpretar la seva voluntat, la seva visió del projecte i fer-lo realitat.
Tot amb els més alts nivells de qualitat, de disseny i de confort i, amb els costos més reduïts possibles.
 

A casa nostra som plenament conscients que la seguretat en els nostres centres de treball és de vital importància.
Per això, disposem d'un servei concertat de prevenció especialitzat, aliè a RSERVICIOS, de manera que permeti una actuació amb criteri propi i independència.
A més a més, formem els nostres treballadors en matèria de seguretat, no solament perquè així ho exigeix la Llei 31/95-8.11, sinó perquè, per a nosaltres, és un dels pilars bàsics d'una empresa moderna i amb projecció de futur.
L'acompliment de tots aquest objectiu constitueix la nostra raó de ser.

rservicios i les normes de seguretat

 


Equipament i materials

equip de construcció

Procurem estar al dia en les eines i maquinària lleugera d'acord amb les necessitats de la nostra empresa.

material de construcció

Estem oberts als nous materials que van sortint al mercat tot i que els provem abans d'utilitzar-los definitivament.