Dades Identificatives

De conformitat amb la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSICE) i de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades Personals (LOPD ), s'informa als usuaris que www.rservicios.com és un domini d'Internet titularitat de l'empresa indicada a continuació (en endavant el titular), sent aquesta la titular dels continguts publicats a través del portal i la responsable del tractament de les dades recollides a través de la mateixa.

Ramon Ferre Taverna
NIF: 39851966G
Carrer Major,19
43365 Alforja
Tel. 654792154
E-mail: rservicios@rservicios.com

Condicions generals d'accés

Mitjançant aquest avís legal s'informa als usuaris de les condicions generals, per a l'accés i consulta dels serveis que ofereix el portal. El titular es reserva el dret de modificar sense previ avís.
L'accés i utilització d'aquests serveis, per part dels visitants o usuaris, suposa l'acceptació plena i sense reserves d'aquestes condicions generals.
Es fa constar que aquest lloc web no està especialment dirigit a menors d'edat.

Limitació de Responsabilitats:

El titular declina qualsevol responsabilitat pels eventuals danys i perjudicis que puguin ocasionar a l'usuari, a causa de:
- L'existència d'errors en l'accés al Portal, en el seu contingut o la manca d'actualització del mateix,
- La presència de virus, o d'altres elements en la web que puguin produir alteracions en el sistema informàtic de l'usuari
- La manca de disponibilitat i/o continuïtat del portal o dels serveis que s'ofereixen en el mateix,
- Que les transmissions d'informació a través d'Internet no siguin totalment segures.
- Contingències en la transmissió d'informació, com pèrdua de dades o accessos no autoritzats.

Política de Privacitat:

El titular tracta les dades que l'usuari facilita a través dels formularis que es publiquen al portal, sent els camps marcats amb asterisc obligatoris per poder atendre la seva sol·licitud. La resta de dades que es sol·liciten amb caràcter no obligatori, seran utilitzades per millorar els serveis proposats.
Amb caràcter general, les dades són tractades de forma confidencial i incloses en un fitxer titularitat del titular, amb la finalitat de poder oferir un millor servei personalitzat. Les dades no són cedides a tercers sense disposar del previ consentiment de l'usuari.
L'usuari pot exercitar els drets d'accés, rectificació o cancel·lació i oposició, enviant un escrit ordinari o bé mitjançant correu electrònic al titular.

Llei aplicable. Jurisdicció competen

Les condicions generals exposades en aquest document es regeixen per la legislació espanyola i se sotmeten a la jurisdicció que correspongui al titular.

rservicios@rservicios.com