RSERVICIOS

Estudi disseny web

Empresa

RSERVICIOS és una empresa dedicada des de 1985 a construir i reformar edificis sempre en el sentit de donar-los una millor utilitat o un disseny innovador com podran veure a la SECCIÓ CONSTRUCCIÓ. Ara, per motius múltiples i genèrics que no ve al cas explicar però que poden prou bé imaginar, hem decidit traslladar els nostres coneixements i experiències així com el nostre sentit de l'estètica a la construcció virtual. Per a això fem us dels nostres bons coneixements d'informàtica que fins ara només havíem utilitzat per a fins particulars.

Sí, construirem la seva casa virtual a Internet. Allí hi acudiran els seus potencials clients i potser s'hi allotjaran definitivament si la seva realitat, el que vosté els ofereix, els satisfà quant a qualitat preu i condicions. (Aquests són aspectes que, evidentment, s'escapen de la nostra tasca). Nosaltres li oferim l'aparador, un lloc web on, còmodament, vostè podrà donar-los a conèixer amb tota la originalitat, claretat i actualitat.

Els coneixements informàtics esmentats anteriorment ens permeten oferir-li des de la confecció de catàlegs, logotips, disseny publicitari, vídeos promocionals, així com pàgines web, tan presencials com dinàmiques. També li podem oferir aplicacions de gestió: facturació, comandes, tributs, etc. i fins i tot li podem confeccionar fonts tipogràfiques pel seu us exclusiu. Tot això des de, com és natural, l'entorn xarxa.

Desitjaríem que considerés la nostra oferta com una inversió a la recerca d'una rendibilitat superior.

DISSENYEM WEBS ORIGINALS!

Confïi una mica en RSERVICIOS i...

CONTACTI

Llocs web

Presencial

Del que es tracta és de crear un punt destacat que inciti l'usuari a triar la seva pàgina a Internet. Allí s’assabentarà de tota la gamma dels productes, d'on els pot trobar, dels seus serveis, de les seves instal·lacions, del personal a contactar, telèfon, email, fax, etc.
Amb això, a més de captar nous clients, el seu lloc web li servirà també per mantenir els que ja tenía ja que el coneixeran millor i se sentiran més a prop seu.

Galeria

L'ampliació de pàgines web amb catàlegs o galeries sempre és un plus, una manera d’ensenyar els seus productes al món sense fronteres ni horaris.
Quins avantatges té?

 • Gran impacte visual.
 • Interactivitat amb l'usuari. (Feedback)
 • Presentació innovadora.
 • Major quantitat d'informació.
 • Més adaptació i modernització.
 • Un millor servei al seu client.
 • Correu

  Amb aquesta implementació a la pàgina web el visitant interactuarà amb vostè ja que disposarà de formularis de tramesa per a sol·licitar informació, enviar comentaris, etc. directament des de la web al compte de correu electrònic de la pàgina.

  Dinàmica

  Com el seu nom indica és la web al complet i la més avançada ja que integra tot el que s'ha dit a la web presencial i, a més, el llenguatge de programació PHP i les bases de dades. Ofereix una infinitat de possibilitats i de combinacions.

  CMS (Content Management System) o sistemes de gestió de continguts és un programa que permet crear una estructura de suport (framework) per a la creació i l’administració de fòrums, Bloogs, grups de notícies, etc.

   

  Nosaltres, a més a més, en el CMS

  Podem oferir a les petites i mitjanes empreses un sistema de facturació que les hi permetrà gestionar-se totalment online sense instal·lacions prèvies.

 • Gestió de fitxers: Clients, proveïdors, empreses, treballadors, rutes, articles, magatzems, formes de pagament, transports, etc.
 • Vendes: Pressupostos, contractes, albarans, factures, cartera de rebuts, sortides de caixa, etc.
 • Llistats: Tots els possibles llistats i amb diversos filtres. Llistats de clients, treballadors, proveïdors, factures, rebuts, articles, llistats de control, etc
 • Utilitats: Traspassos a comptabilitat, multi-idioma, control d'accessos, etc

 • Com poden observar, ens adaptem a les seves necessitats implementant els mòduls que vostès creguin convenients.

  Disseny Gràfic

  Benvinguts al disseny del segle XXI. Si ho desitja podem donar a la seva empresa la imatge moderna i tecnologicament avançada que permeten les propostes gràfiques basades en:

 • Efectes metal·litzats
 • Degradats
 • Efectes vidre
 • Transparències
 • Reflexos
 • Dissenyarem la imatge que expressi més bé la idiosincràsia de la seva empresa.

  BANNER

  Li oferim banners dinàmics en els que les fotografies, textos i música apareguin i desapareguin conformant la imatge desitjada. Per als menys agosarats també podem dissenyar banners estàtics.

  rservicios

  VIDEOS

  Videos i anuncis creats a la mesura de la seva imaginació amb efectes 2D i 3D, titulació, i qualsevulla efecte especial que vostè ens demani. Amb nosaltres obtindrà els vídeos més cridaners i atractius per al seu públic.

  CMS

  wordpress blogger joomla rss e-commerce
  facebook youtube twitter

  Content Management System

  Responsive

  Utilitzem la tècnica del disseny i desenvolupament web mitjançant l'ús d'estructures i d'imatges fluïdes.
  html5 css3 js screen mobile

  Responsive web design.

  Contacte

  • Empresa
   654 79 21 54
   rservicios@rservicios.com
   Major, 19
   43365 Alforja, Tarragona
  • Informació
   654 79 21 54
   info@rservicios.com
   Major, 19
   43365 Alforja, Tarragona

  Preguntes freqüents

  (Cliqui sobre per controlar el temps)


  • Què ens mou?

   Per nosaltres el més important és crear idees que es transformin en resultats impactants, que consolidin identitats de marca, que fidelitzin clients i que siguin valorades per la societat. En aquest procés assumim el repte de conformar una estratègia conjunta amb els nostres clients que ens asseguri l'èxit compartit.

  • Fan pressupostos a mida?

   Ens ajustarem a les seves necessitats. Valorarem conjuntament cadascuna de les aplicacions a incorporar a la web així com el cost individual de cadascuna i la prioritat o la complementarietat de les seves característiques. Els mostrarem exemples, els atendrem sense presses ni imposicions, etc. etc.... Posin-nos a prova i no els decebrem!

  © rservicios - Avís Legal

  icono user icono code icono cogs icono connection icono css3 icono globe icono html5 icono link icono location icono mail icono user icono code icono cogs icono connection icono css3 icono globe icono html5 icono link icono location icono mail